Välkomna till Kaleidoskop!

Olle Linge

Jag är en person som försöker få ut det mesta i livet, just nu genom att plugga kinesiska i Taiwan. Utöver det och att skriva rollspel, skriver jag gärna annat, varav mycket hamnar på min hemsida: http://www.snigel.nu. Övriga intressen inkluderar simhopp, träning i allmänhet, Rubiks kub, läsning och mycket annat.

7 svar

 1. Martin skriver:

  Yay för oss! :)

 2. Snigel skriver:

  Yay indeed. Jag har fipplat upp texten om Magneter och mirakel nu också, men passande nog verkar Snigel.nu ha gått ner.

 3. Xhakhal skriver:

  Yay för Kaleidoskops asbra stavning!

 4. Dildandau skriver:

  nä dra mig baklänges på en liten kärra! party party.

 5. Jocke skriver:

  Grattis tror jag!

 6. Jonas Ferry skriver:

  Hej!

  Skulle man kunna få ett flöde av inläggen på Kaleidoskop? Jag hittar inget att prenumerera på.

  – Jonas

 7. Martin skriver:

  Jonas: Det ska jag definitivt fixa! :)

Kommentera