Uppvaknanden del 1

1 svar

  1. Snigel skriver:

    Först och främst, roligt att du postar om det här istället för att (bara) diskutera det med folk lokalt. Jag har ju egentligen ingen direkt pejl på vad ni sysslar med där hemma. Det är också kul at du verkar vara inställd på att skriva lite om skapandet och inte bara saker som faktiskt har direkt med spelet att göra. Jag ser fram emot kommande inlägg.

    Spelet som det presenterats hittills verkar intressant, men kanske ingenting jag själv skulle älska att spela eller spelleda. Vissa av elementen är ju rätt lika saker jag har i romanen, så jag tror nog att jag ska kunna hitta ett och annat jag tycker är häftigt i alla fall. Nästa fråga borde väl bli den klassiska ”men vad gör man då?”, för just nu är det ju rätt svårt att veta vilken typ av spel du är ute efter.

    Lycka till!

Kommentera