Magneter och mirakel utnämnt till bästa rollspel 2011!

Som sig bör har speltidningen Fenix annordnat en omröstning för att utse bästa rollspel från föregående år och vi har idag glädjen att meddela att vårt Magneter och mirakel vann omröstningen i kategorin bästa rollspel 2011! Vi är förstås själva nöjda med spelet, men det värmer extra mycket att veta att andra också uppskattar det. För att fira utmärkelsen har vi valt att sänka priset på spelet för en begränsad tid, från 210 kronor här på hemsidan till 180 kronor. Passa på att beställa ditt ex nu i vår butik eller via Adlibris!

Om du inte känner till Magneter och mirakel sedan tidigare är det kanske på plats med en kort introduktion, hämtad från spelets egen sida här på Kaleidoskop.se, där du utöver detta också kan hitta mycket gratismaterial (till exempel finns de första tre kapitlen att ladda hem som PDF, fullt tillräckligt för att spela spelet).

Världen håller på att förändras. Vättarna under bergen förser människorna med teknologi de blir allt mer beroende av, men människorna finner också egna sätt att bruka jordens magneter och himlens mirakel. Båda är verktyg i deras kamp för att kontrollera varandra och naturen omkring dem. Alla sådana försök har dock sitt pris, för varken människa eller natur låter sig betvingas utan att de förr eller senare slår tillbaka.

Kika gärna också på några av spelets stämningsfulla bilder:

  
Avslutningsvis vill vi tacka alla som röstade på Magneter och mirakel och gjorde vinsten möjlig. Håll utkik efter våra arrangemang på konvent i framtiden (inte bara Magneter och mirakel) så ses vi kanske där. Tack återigen!

Olle Linge

Jag är en person som försöker få ut det mesta i livet, just nu genom att plugga kinesiska i Taiwan. Utöver det och att skriva rollspel, skriver jag gärna annat, varav mycket hamnar på min hemsida: http://www.snigel.nu. Övriga intressen inkluderar simhopp, träning i allmänhet, Rubiks kub, läsning och mycket annat.

Du gillar kanske också...

Kommentera