Välkommen till nya Kaleidoskop.se

ny-kaleidoskopse

Vi har under en tid arbetat (jo, det är sant!) med en ny version av Kaleidoskop.se, som bättre ska visa upp de spel vi håller på med och vad som är aktuellt. Efter att vi råkat ut för strul med vår webbplats – den stod helt enkelt inte att finna – beslutade vi att släppa den nya versionen i förhand. Det här är den.

Bland sakerna vi varit ute efter i arbetet finns:

 • Färg (grönt är skönt)
 • Mer visuellt material
 • Responsiv design (det ska visst vara så, nu för tiden)

Vi kommer arbeta med att fixa saker framöver i den mån vi har tid och hittar. Vi hoppas dessutom kunna bli bättre på att uppdatera här (även om vi inte lämnar några garantier). Hittar du saker som inte fungerar, fungerar dåligt eller ser knasigt ut blir vi enormt tacksamma om du kommenterar här eller mailar till martin@kaleidoskop.se (eller kontaktar oss på annat lämpligt vis). Tack!

Martin Ackerfors

Martin Ackerfors är Kaleidoskop.se:s webbmaster och försöker även att vara med på ett hörn eller två på de andra projekten. Projekt: Nostalgia, Haragada (layout)

3 svar

 1. frialigankosta skriver:

  Vad händer härnäst?

  • Martin Ackerfors skriver:

   Bra fråga!

   Vi är på sluttampen av arbetet med nya versioner av både Haragada och Nostalgi(a) och räknar med att ha de klara i år. Utöver det ska Drakporten speltestas lite mer innan det blir formulerat i en form som är förståelig för någon annan än Tobias (speltest kan tänkas ske på Gothcon!).

Kommentera