Nostalgia-arbetet fortsätter

nostalgiaworkshop

Vi har arbetat på en ny version av vårt berättarspel Nostalgi under en längre tid och börjar nu se en ljusning i tunneln (för att uttrycka sig drastiskt). Den nya versionen kommer att vara på engelska och gå under det föga överraskande namnet Nostalgia och idag har jag och Olle arbetat med en vända textredigering, strukturerat lite av våra inspirationslistor (ur vilka man kan slumpa fram såväl hjältar som berättelser) och börjar få kläm på vad som är kvar att göra. Det känns bra!

Ett problem vi har, om man nu ska kalla det problem, är att vi är enormt grundliga. Vi var ändå ganska nöjda med första versionen av spelet, men efter att ha spelat det mer och hört från andra som spelat, och under tiden vi jobbat med nya versionen, har vi upptäckt mycket som vi vill göra om, ändra och göra bättre. Resultatet kommer med all sannolikhet bli i riktigt bra. I gengäld har det dragit ut på tiden och varje ändring och tanke föranleder en diskussion om vad vi kan förbättra ytterligare.

Att byta språk känns naturligt, och vi skriver för en relativt bred publik. Kring distributionen i Sverige finns inga större frågetecken, men om någon har tips på någorlunda print-on-demand- och e-boksställen att sälja till utlandet genom vore vi tacksamma om ni hojtade till!

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Daniel skriver:

    RPGNow/DrivethrouRPG (https://www.rpgnow.com/ du kommer till den andra via dem) är de sidor som jag tror är störst vad gäller PDF försäljning.

Kommentera