Nyx 1.03 publicerat

I dagarna har en ny version av den fristående regelkärnan Nyx släppts. Här är en förteckning över de förändringar som har gjorts sedan förra versionen:

• Systemet är mer slimmat än tidigare. Taktikvalet som tidigare fanns ansågs mest tillföra mer slump, vilket var onödigt krångligt och inte passade in i systemet i övrigt.
• Exemplen har skrivits om för att tydligare illustrerar hur reglerna kan användas. Som vanligt har korrekturändringar också gjorts.
• Stöd för hur man hanterar aspekter hos statister, föremål, scener och annat. Detta inkluderar hur man använder andras aspekter eller använder aspekter gemensamt i gruppen.
• Numera genererar alla slag någon form av skada, även de individuella slagen.
• Nu finns information om hur andra får använda Nyx.

Mer information om Nyx finns att tillgå på systemets hemsida, som du antingen kan nå genom att använda menyn till vänster eller klirka här.

Olle Linge

Jag är en person som försöker få ut det mesta i livet, just nu genom att plugga kinesiska i Taiwan. Utöver det och att skriva rollspel, skriver jag gärna annat, varav mycket hamnar på min hemsida: http://www.snigel.nu. Övriga intressen inkluderar simhopp, träning i allmänhet, Rubiks kub, läsning och mycket annat.

Kommentera