Utkast till Nostalgis framsida

Nu har jag fått bilden som ska vara på framsidan till Nostalgi. Den är tecknad av Owe Lundqvist. Att jag fick bilden gjorde att jag kunde slänga ihop ett första utkast till framsida, vilken kan beskådas här till höger och i något större format om man klickar här. Det är som sagt bara ett utkast, så både hyllningar och kritik är välkommet, och helst får ni lämna det i tråden om framsidan på Rollspel.nu.

Martin Ackerfors

Martin Ackerfors är Kaleidoskop.se:s webbmaster och försöker även att vara med på ett hörn eller två på de andra projekten. Projekt: Nostalgia, Haragada (layout)

1 Response

  1. 22 april, 2008

    […] på första försöket och den gissningen verkar varit välgrundad. Formatet känns bra i handen, omslaget ser fantastiskt ut och också inlagan ser ut som jag föreställt mig, med den extra bonusen att […]

Kommentera