Haragada och Nostalgi på väg

Både Haragada och Nostalgi är sedan en tid beställda från Lulu och kommer att dyka upp till LinCon om inget oförutsett inträffar. Det innebär förstås att vi också kommer att dyka upp på konventet och där kommer båda spelen att finnas till försäljning för första gången. Först efter konventet kommer det att gå att beställa spelen över nätet. Spelen har också fått något omformade sidor här på Kaleidoskop.se och de kan beskådas genom att antingen klicka på länkarna i det här inlägget eller genom att använda menyn till vänster. Mer information om LinCon samt de båda spelen kommer snart.

Olle Linge

Jag är en person som försöker få ut det mesta i livet, just nu genom att plugga kinesiska i Taiwan. Utöver det och att skriva rollspel, skriver jag gärna annat, varav mycket hamnar på min hemsida: http://www.snigel.nu. Övriga intressen inkluderar simhopp, träning i allmänhet, Rubiks kub, läsning och mycket annat.

2 Responses

  1. Jonas Elimää skriver:

    Skitkul att ni kommer till LinCon. Hoppas det kommer bli en tradition!

  2. Martin skriver:

    Det hoppas vi också, det är ju mycket tack vare dig vi bemödar oss. :)

Kommentera