Kaleidoskop på Lincon

Efter många turer fram och tillbaka ser det ut som att vi kommer på Lincon. Det känns inte 100 % än eftersom arrangemangsansvarige där är svår att få tag i, men jag har goda förhoppningar och ska tjata lite mer idag.

Det vi kommer göra är att arrangera två drop-in-spel, Supergänget och Nostalgi. I Supergänget är det förstås de konventsbesökare som döljer sitt superhjälte-alter ego som tvingas rädda både Linköping och konventet när larmet bryter ut. I Nostalgi är det forna äventyrare som får skryta om sina strapatser i Baron Münchausen-/Big fish-stil.

Vi kommer även att ha våra spel till försäljning och man kan för första gången köpa Nostalgi och Haragada.

Vi ses där!

Martin Ackerfors

Martin Ackerfors är Kaleidoskop.se:s webbmaster och försöker även att vara med på ett hörn eller två på de andra projekten. Projekt: Nostalgia, Haragada (layout)

Kommentera