Nostalgi i brevlådan

Den här dagen bjuder på solsken på flera sätt. Utöver att himlen är blå och ljus faller obehindrat från himlen, anlände idag de första exemplaren av Nostalgi. Det känns mycket bra att till slut hålla ett tryckt exemplar av spelet i handen efter den svett, det blod och de tårar jag och Martin har investerat i projektet, särskilt när jag tittar tillbaka och är medveten om hela utvecklingen från att idén föddes till att den nu resulterat i en färdig produkt.

Jag är också mycket nöjd med produktens utförande, något som varit lite av ett orosmoment den senaste tiden. Om vi inte haft målsättningen att ha spelet till försäljning på LinCon (som går av stapeln första helgen i maj) hade det varit bra att beställa ett exemplar för att sedan korrigera eventuella fel. Istället litade vi på att vi gjort allt rätt på första försöket och den gissningen verkar varit välgrundad. Formatet känns bra i handen, omslaget ser fantastiskt ut och också inlagan ser ut som jag föreställt mig, med den extra bonusen att sidorna är lätt gulnade!

Nostalgi kommer att finnas från försäljning från LinCon, så ni får ge er till tåls lite innan jag och Martin kan dela med oss av glädjen. Nu ska jag dock sätta mig i gräset, njuta av solskenet och bläddra i Nostalgi!

Olle Linge

Jag är en person som försöker få ut det mesta i livet, just nu genom att plugga kinesiska i Taiwan. Utöver det och att skriva rollspel, skriver jag gärna annat, varav mycket hamnar på min hemsida: http://www.snigel.nu. Övriga intressen inkluderar simhopp, träning i allmänhet, Rubiks kub, läsning och mycket annat.

Kommentera