Nostalgi och Haragada recenserade i Fenix

Kaleidoskops två senaste spel – Haragada och Nostalgi – är recenserade i speltidningen Fenix.

Haragada får betyget 12/20 och benämns som ”Samtidigt innehåller Haragada en inspirerande, välskriven värld och många äventyrsidéer. Det är charmigt och kul. Och har man väl kommit in i spelandet fungerar det bra.” av recensenten Tomas Arfert.

Nostalgi får betyget 11/20 och beskrivs av recensenten Åsa Roos ”Det [är] ett trivsamt sätt att berätta historier på, och letar man efter ett svenskt alternativ till Once upon a time kan det vara värt att titta närmare på.”

Jag tror att båda recensionerna har get oss en del att fundera över till framtida versioner, jag vet att Nostalgi-recensionen fått mig att fundera. I övrigt är det kul med exponering och jag hoppas att fler ska få upp ögonen för spelen efter att de sett dem i Fenix.

Martin Ackerfors

Martin Ackerfors är Kaleidoskop.se:s webbmaster och försöker även att vara med på ett hörn eller två på de andra projekten. Projekt: Nostalgia, Haragada (layout)

Kommentera