Arbetet står inte still!

Det var pinsamt länge sedan vi skrev något om arbetet på Kaleidoskop, och även om det inte sett ut så så har arbetet i allra högsta grad fortsatt.

En förenklad version av Haragadas regelsystem T12-systemet är under utveckling och har speltestats ett antal gånger. De är nu bättre anpassade för den typen av spel T12-systemet vill uppmuntra. Vi kommer arrangera drop-in på Stockholms spelkonvent med de nya reglerna och vi hoppas att de kommer falla i god jord (även Nostalgi kommer att arrangeras).

Arbetet med både Magneter och Mirakel och Millennium har fortsatt så sakteliga. Det finns tyvärr ingen tidsplan (som går att lita på) för de båda spelen utan de kommer när de kommer, och förhoppningsvis kommer vi kunna presentera små förhandstittar eller liknande inom en inte alltför avlägsen framtid.

Håll till godo!

Martin Ackerfors

Martin Ackerfors är Kaleidoskop.se:s webbmaster och försöker även att vara med på ett hörn eller två på de andra projekten. Projekt: Nostalgia, Haragada (layout)

Kommentera