Förändringar på Kaleidoskop.se

Även om det inte händer så mycket här så har det hänt åtminstone två saker precis nyligen. Den första är rätt uppenbar och det är att utseendet förändrats (förhoppningsvis till det bättre). Designen är på prov för att se om den fungerar bättre än den gamla. Det andra är att jag uppdaterat WordPress till senaste stabila versionen och det mesta fungerar därför bättre. En liten uppdatering, men ändock en uppdatering.

Martin Ackerfors

Martin Ackerfors är Kaleidoskop.se:s webbmaster och försöker även att vara med på ett hörn eller två på de andra projekten. Projekt: Nostalgia, Haragada (layout)

3 Responses

  1. Olle Linge skriver:

    Jag tycker att det fungerar utmärkt. Det kan vara lite för vitt, men å andra sidan är det en fin färg så jag tänker inte klaga på det. Bra jobbat på båda punkterna, nu ska vi bara se till att skriva klart lite spel så att vi har något att skryta om här också!

  2. Magnus Edlund skriver:

    Jag tycker plainscape är ett fantastiskt tema. Funderar på att använda det på min blogg … men man vill ju inte vara en härmis. :)

  3. Martin skriver:

    Jag gillade den också, även om jag inte skulle ha den på min personliga så passar den rätt bra här, med tanke på att den förra var så pass sparsmakad också.

Kommentera