Antioch läggs ner

Antioch läggs idag ner officiellt. Spelet alltså, inte föreningen (som förhoppningsvis kommer att finnas kvar och ge upphov till fler trevliga online-spel). Anledningen är att folk drar åt olika håll och att energi, motivation och drivkraft brister. Vill någon veta mer kan man läsa på spelets hemsida och mitt inlägg om saken på Snigel.nu. På hemsidan kommer allt material som samlats ihop under de nästan fyra åren att finnas kvar, bland annat över 800 loggade spelmöten.

Olle Linge

Jag är en person som försöker få ut det mesta i livet, just nu genom att plugga kinesiska i Taiwan. Utöver det och att skriva rollspel, skriver jag gärna annat, varav mycket hamnar på min hemsida: http://www.snigel.nu. Övriga intressen inkluderar simhopp, träning i allmänhet, Rubiks kub, läsning och mycket annat.

Kommentera