Lincon är över, dags för nya tag

Nu är Lincon över för i år och trots att det var väldigt dåligt med rollspelare där så fick vi både en del sålt och en del spelat. Huvudsaken är ju att folk ska vara nöjda med vårt arrangemang och det verkar de flesta vara.

Haragada och Sju små spel är slutsålt hos oss och vi kommer inte köpa in några fler så för de nyfikna hänvisar jag till vår webbshop på Lulu. Det innebär dock inte att spelen är borta för alltid. Haragada kommer komma tillbaka i olika former och Sju små spel var vi ändå i ett läge där produkten var tvungen att formas om för att kunna göras via Lulu vilket innebär att vi nu ska värdera om det är läge att göra en ny version eller låta det vila.

Lincon bjöd dessutom på en intressant öppning som, om allt vill sig väl, kommer sprida våra rollspel ytterligare, men mer om det i ett senare inlägg.

Vi fortsätter nu och arbetar på de spel som vi har i pipelinen. Några datum kan vi inte ge, men en del nytt är på gång och förhoppningvis kan vi visa upp en del i sommar och höst.

Martin Ackerfors

Martin Ackerfors är Kaleidoskop.se:s webbmaster och försöker även att vara med på ett hörn eller två på de andra projekten. Projekt: Nostalgia, Haragada (layout)

You may also like...

Kommentera