Hemsidestrul och uppdateringar

Här kommer en kort post. Som ni ser ser sidan inte ut som vanligt. Jag ska ordna det vad det lider. Vi har haft lite strul med hackning (eller vad ni crazy kids kallar det nu för tiden) så vi var tvungna att uppdatera och fixa lite. Förhoppningsvis är problemet löst tills vidare.

Martin Ackerfors

Martin Ackerfors är Kaleidoskop.se:s webbmaster och försöker även att vara med på ett hörn eller två på de andra projekten. Projekt: Nostalgia, Haragada (layout)

2 Responses

  1. Robert Jonsson skriver:

    Tråkigt som sjutton. Jag har själv haft problem med hackning för ett tag en och var tvungen att återställa allt från grunden så jag kan känna lidandet. Hoppas det löser sig smidigare och snabbare för er än vad det gjorde för mig.

  2. Martin Ackerfors skriver:

    Ja, det är ett helvete. Vi får se hur det blir nu när sidan är omgjord och ominstallerad. Förhoppningsvis går det bra nu men man kan aldrig så noga veta. Vet inte vad jag ska ta mig till om det inte hjälper.

Kommentera