Ny Kaleidoskopsida, som ni ser

Ja, problemen verkar inte upphöra så idag bestämde jag mig för att något ordentligt behövde göras. Jag har således installerat om och gjort om en del av Kaleidoskopsidan. Som ni förhoppningsvis ser. Jag hoppas att det ska lösa problemen.

Samtidigt har de spelspecifika sidorna flyttats in under Våra spel där man når dem via dropdown-listan som dyker upp när man håller över knappen. Jag har även lagt till ett mailformulär på kontaktsidan så att det blir ännu lättare att kontakta oss.

Det är fortfarande en hel del kvar att göra men jag hoppas att vi får ordning på det efter hand.

Över och ut.

Martin Ackerfors

Martin Ackerfors är Kaleidoskop.se:s webbmaster och försöker även att vara med på ett hörn eller två på de andra projekten. Projekt: Nostalgia, Haragada (layout)

1 Response

  1. Martin Ackerfors skriver:

    Måste testa att skriva en kommentar, för att se om det fungerar.

Kommentera