Supergänget och The Supercrew upplagda

Sen vi hade vårt sidstrul har inte mycket fungerat som det ska och inte mycket har heller gjorts åt det. Idag fixade jag dock så att sidorna för Supergänget och The Supercrew fungerar som de ska (förhoppningsvis). Hittar ni några konstigheter är det bara att säga till.

När de andra spelens sidor kommer upp är lite svårt att sia om. Kanske får vi fart under fötterna och lägger upp de andra inom en snar framtid också. Eller så dröjer det lika lång tid till. Vi håller tummarna för det tidigare.

Sen har vi för övrigt lovat en överraskning när vi når 50 fans på Facebook. I dagsläget har vi 45 så det är inte långt borta. Gruppen finns här: http://www.facebook.com/pages/Kaleidoskop/273350880953

Martin Ackerfors

Martin Ackerfors är Kaleidoskop.se:s webbmaster och försöker även att vara med på ett hörn eller två på de andra projekten. Projekt: Nostalgia, Haragada (layout)

You may also like...

Kommentera