Magneter och mirakel snart klart – Din hjälp behövs!

Sedan sommaren 2004 har jag snickrat på ett rollspel kallat Magneter och mirakel. Nu är det äntligen dags att publicera spelet, men det är några saker som återstår att göra. En av dem som är mycket viktigt för slutresultatet är korrekturläsning. Det är tyvärr någonting jag inte kan göra själv och därför behöver jag din hjälp!

För att kunna hjälpa till behöver du lite koll på svenska, men i övrigt ingenting annat. Det är alltså inte fråga om att ge någon djupare feedback på innehållet så ingen kunskap om rollspel krävs över huvud taget. Istället handlar det här om utifall språket är korrekt, tydligt och bra. Jag ser också till att de som hjälper till som är mer insatta i rollspel får läsa de delar som kan vara lite knepigare; för er andra blir det förhoppningsvis ungefär som att läsa berättelser om märkliga och spännande personer, händelser och platser.

Jag hade tänkt mig att hålla deadlinen relativt kort, dels för att jag vill bli klar i tid och dels för att jag tror att korrekturläsningen kommer att gå relativt enkelt. Vissa delar har redan kollats flera gånger. Jag vill ha in korrekturen senast den 14:e februari. Hur mycket du vill hjälpa till är upp till dig då jag tyvärr inte kan erbjuda någon form av ersättning. Det är totalt sett ganska mycket text, så jag är tacksam för all hjälp jag kan få! Om du egentligen känner att du inte har tid, kanske kan du läsa i alla fall några sidor? Ju mer du kan hjälpa till desto gladare blir jag!. Tack!

Mer information om hur det hela går till praktiskt skickar jag ut så snart du sagt att du är intresserad av att hjälpa till och ungefär hur mycket du kan tänka dig att ta på dig. Kontakta mig kan du göra hur du vill (enklast som svar på det här inlägget).

Tack så mycket på förhand!

Olle Linge

Jag är en person som försöker få ut det mesta i livet, just nu genom att plugga kinesiska i Taiwan. Utöver det och att skriva rollspel, skriver jag gärna annat, varav mycket hamnar på min hemsida: http://www.snigel.nu. Övriga intressen inkluderar simhopp, träning i allmänhet, Rubiks kub, läsning och mycket annat.

1 Response

  1. Olle Linge skriver:

    Tack till er som har hört av er! Det är dock inte för sent att hjälpa till än, så om du ser det här först nu och känner att du vill läsa lite, säg till!

Kommentera