Magneter och mirakel i tryck

Tidigare under veckan har jag haft glädjen att ta emot den första leveransen av Magneter och mirakel. Jag kommer att skriva mer om det senare, för tillfället nöjer jag mig med att konstatera att allt ser ut som det ska och att spelet kommer att släppas officiellt på GothCon, som börjar imorgon. Mer information om spelet finns här, men efter konventet kommer mycket nytt att finnas tillgängligt. Spelet kommer att kunna beställas via Adlibris och hemsidan kommer innehålla en gratis spelbar preview, tillsammans med en hel del annat användbart material till er som redan skaffat spelet. Hoppas vi ses på GothCon!

Olle Linge

Jag är en person som försöker få ut det mesta i livet, just nu genom att plugga kinesiska i Taiwan. Utöver det och att skriva rollspel, skriver jag gärna annat, varav mycket hamnar på min hemsida: http://www.snigel.nu. Övriga intressen inkluderar simhopp, träning i allmänhet, Rubiks kub, läsning och mycket annat.

You may also like...

Kommentera