Magneter och mirakel till försäljning

Nu finns Magneter och mirakel att beställa! Det finns i praktiken två sätt att köpa spelet på, antingen direkt från vår butik här på hemsidan eller via Adlibris. I praktiken går det också att betsälla via Bokus med flera, men där är priset aningen högre. Vänliga själar undrar nu förstås var man ska köpa om man vill gynna oss och inte posten eller andra mellanhänder. I så fall är det vår egen butik som gäller, så köp gärna där. Det är dock mycket trevligt att boken finns också på Adlibris och liknande eftersom det gör det betydligt mer tillgängligt. Spelet finns ännu inte till försäljning i någon fysisk butik, men förhoppningsvis kommer det att göra det inom kort!

Olle Linge

Jag är en person som försöker få ut det mesta i livet, just nu genom att plugga kinesiska i Taiwan. Utöver det och att skriva rollspel, skriver jag gärna annat, varav mycket hamnar på min hemsida: http://www.snigel.nu. Övriga intressen inkluderar simhopp, träning i allmänhet, Rubiks kub, läsning och mycket annat.

Kommentera