Magneter och mirakel på Kaleidoskop.se

Nu har jag tagit mig tid att uppdatera sidan för Magneter och mirakel så att den nu innehåller allt den ska innehålla. Några av sakerna har funnits tillgängliga även tidigare, men nu har materialet utökats betydligt. Här är en lista över vad som nu finns tillgängligt för gratis nedladdning. Notera att det går att spela spelet utan problem med den gratis PDF:en, som innehåller spelvärld och regler!Kapitel 1-3

  • Spelexempel
  • Introduktionsnovell
  • Sammanfattning av regler
  • Sammanfattning av intervjuer
  • Lista över aspekter
  • Lista över namn
  • Karta

Jag tror att listan är komplett med alla saker jag tycker borde finnas hemsidan, men om du saknar något eller har några förslag på annat material som skulle kunna vara av intresse är det förstå bara att hojta! Du kan nå sidan om Magneter och mirakel antingen genom att följa länken ovan eller via menyn längst upp.

Olle Linge

Jag är en person som försöker få ut det mesta i livet, just nu genom att plugga kinesiska i Taiwan. Utöver det och att skriva rollspel, skriver jag gärna annat, varav mycket hamnar på min hemsida: http://www.snigel.nu. Övriga intressen inkluderar simhopp, träning i allmänhet, Rubiks kub, läsning och mycket annat.

Kommentera