Mer diskussion på vårt forum

På vår arbetsträff i söndags tog vi ett inte jätteviktigt men ändå ganska märkbart beslut: i de fall vi har idéer på eller till spel ska vi inte sköta korrespondensen via mail utan göra det öppet på vårt forum på Rollspel.nu. Detta för att bjuda in er som är intresserade i av våra spel och att komma med input och för att visa att saker trots allt händer, även om det emellanåt är tyst från oss.

Jag hoppas ni ska uppskatta förändringen och att ni är sugna på att delta! För närvarande har Olle skrivit ett inlägg om en spelidé han funderat på, Tobias har kommit ett steg längre på sitt speliga spel som är som Drakar och Demoner borde ha varit och Svante diskuterar bildmanus, korskopplingar och idéer och framställningssätt till Haragada.

Med anledning av det har högerspalten här på Kaleidoskop.se uppdaterats med en ruta där de senaste inläggen för vårt forum finns.

Kommentera